(foto) “Starea era ideală!” BMW-ul ajuns în copac aseară pe str. Sarmizegetusa este de vânzare

În ultimul articol postat ieri pe AutoBlog.MD vă relatam despre un accident rutier destul de grav care a avut loc luni seară pe str. Sarmizegetusa. Din imaginile publicate am putut vedea un BMW Seria 5 în caroserie E39, care a lovit cu partea laterală stângă un copac, mașina fiind accidentată grav, iar șoferul transportat la spital.

Ei bine, iată că în această dimineață pe un site de anunțuri auto din Moldova a fost descoperită şi oferta de vânzare a mașinii implicate în accident.

Din imaginile atașate putem vedea că mașina accidentată puternic a fost scoasă la vânzare. Cel mai hazliu este textul care însoțește anunțul și anume descrierea – “Starea era ideală!”

La fel mai putem afla că mașina are o echipare Full Android (cei drept nu prea știm ce presupune asta exact), dar și “perdele”.

Prețul mașinii este de 2.500 euro și din imaginile atașate anunțului putem vedea și mai bine efectele accidentului. Partea din dreapta a mașinii este complet distrusă, astfel existând șanse mari ca acest automobil să ajungă doar la piese.

Un mister mai rămâne de ce nu vedem vreun airbag declanșat?…

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/