Ucraina ar putea interzice importul automobilelor accidentate din SUA

Cabinetul de miniștri de la Kiev își dorește să limiteze importul automobilelor rulate în Ucraina și în special a automobilelor accidentate, importate din Statele Unite ale Americii, care, la fel ca în Republica Moldova, se bucură de o popularitate mare printre potențialii clienți de mașini rulate.

Dacă este să fim și mai concreți, prevederea cabinetului de miniștri ține de automobilele care au fost declarate daună totală în SUA. Acestea vor putea fi importate, dar nu vor putea fi înmatriculate, iar astfel vor putea fi folosite doar la piese de schimb.

Proiectul de lege a fost elaborat de Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei și transmis spre aprobare cabinetului de miniștri. Decizia este motivată de faptul că majoritatea mașinilor importate din SUA au fost implicate în accidente grave și chiar după ce sunt reparate pot crea riscuri participanților la trafic. Asta din cauza defecțiunilor ascunse ce nu pot fi identificate de specialiști și care pot crea efecte adverse.

Automobilele accidentate din SUA sunt foarte populare și în Republica Moldova, iar motivul principal este simplu – prețul mai mic al mașinilor, chiar și cu toate taxele de transport și reparație, inclus în prețul final.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/