(video) Orhei: O femeie, la un pas să ajungă pe patul de spital din cauza unui şofer iresponsabil

Atenţie la şoferul care conduce un Mercedes-Benz cu numerele de înmatriculare ZKQ 331! Acesta vă poate lua pe capotă, la prima vedere făcând-o din neatenţie, însă din câte se pare fiind total iresponsabil în trafic.

Un cititor ne-a trimis imaginile în cauză la adresa redacţiei, spunând că situaţia a avut loc duminică, 21 iunie, chiar la intrarea în oraşul Orhei.

Filmuleţul înregistrat de o cameră de bord arată cum o tânără femeie se angajează să traverse drumul pe o trecere pentru pietoni bine marcată, însă la un moment dat grăbeşte pasul şi chiar începe să alerge pentru că a observat la timp pericolul iminent. În cazul în care nu proceda astfel la sigur ajungea lovită şi aruncată pe carosabil!

Tipul de la volanul Mercedes-ului nici nu a dorit să ia în considerare faptul că în faţa trecerii pentru pietoni s-a oprit un automobil pentru a ceda propriu-zis trecerea unui pieton, dar şi nici nu a dorit să ia în considerare nişte măsuri preventive în apropiere de această trecere, având la moment doar intenţia de a încălca reguli de circulaţie rutieră.

Şi nu putem crede faptul că nu a observat pietonul, din moment ce maşina premergătoare s-a oprit în preajma indicatoarelor rutiere şi a marcajului rutier corespunzător. Automobilul negru nu a prezentat nici semne de frânare atunci când a ajuns pe contrasens, acolo unde deja în câmpul vizual al conducătorului a apărut pietonul în cauză.

De o ulterioară oprire şi de a cere iertare nu mai vorbim. Pe unii asta îi costă prea scump…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-socant-un-pieton-aruncat-la-cativa-metri-dupa-ce-a-ajuns-pe-capota-unei-masini-care-rula-pe-str-grenoble/

https://autoblog.md/video-de-dimineata-la-spital-momentul-cand-un-pieton-este-lovit-dur-de-o-masina-care-rula-pe-strada-vadul-lui-voda/

https://autoblog.md/video-este-grav-dovada-ca-in-moldova-sunt-soferi-care-nu-vad-pietoni-la-cativa-metri-in-fata-lor/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/