(video) În spatele cortinei: Cum se fabrică noul Hot Hatch Toyota GR Yaris

La începutul anului, Toyota a prezentat GR Yaris, un Hot Hatch cu tracțiune integrală, echipat cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri, care oferă 261 de cai putere. Acum, japonezii ne oferă primele imagini cu Hot Hatch-ul pe linia de asamblare, scrie Automarket.ro.

Pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor sale de performanță pentru GR Yaris, Toyota a înființat o nouă instalație de producție la fabrica sa Motomachi, cu o linie dedicată fabricării de mașini sport GR.

În loc de sistemul transportor tradițional, corpurile și liniile de asamblare cuprind o serie de celule diferite, conectate de vehicule automate ghidate.

Producția fiecărui vehicul necesită un număr mare de procese manuale, pentru care Toyota folosește o echipă de specialitate.

Proiectarea fabricii și talentul angajaților permit asamblarea de înaltă precizie a corpurilor de vehicule extrem de rigide, la niveluri greu de atins pe liniile de producție standard.

Prin noile sale metode de fabricație, instalația GR este capabilă să gestioneze producția cu mai multe tipuri, cu volum mic, fără a compromite productivitatea, susțin reprezentanții Toyota.


Pub