Alte 5 persoane au pierdut lupta cu Covid-19. Bilanțul zilei - 7, iar cel total - 480

Ministerul Sănătății informează despre alte 5 decese provocate de Covid-19. Este vorba despre trei bărbați și două femei din diferite localități ale țării.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 63 ani, din raionul Căușeni, internat la data de 30 mai, la Spitalul Raional Căușeni, a murit. Victima avea și alte comorbidități precum diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Cel de-al doilea deces este vorba despre o femeie de 55 ani, din raionul Sîngerei, internată la data de 15 iunie, la Spitalul Raional Sîngerei. Femeia suferea și de cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

O altă femeie de 60 ani, din raionul Glodeni, internată la data de 19 iunie, la Spitalul Raional Glodeni, a fost răpusă. Aceasta avea și alte comorbidități precum hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre un bărbat de 84 ani, din raionul Ștefan-Vodă, internat la data de 10 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Acesta suferea și de bronhopneupatie cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă (aterosclerotică, hipertensivă).

Un alt bărbat de 63 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 1 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”, a decedat. Victima suferea și de comorbidități precum bronşită cronică obstructivă, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Tot astăzi, Ministerul Sănătății a anunțat despre decesul șefului Secției Diagnostică Funcțională din cadrul IMSP Spitalul Raional Orhei, dar și decesul unui bărbat de 76 de ani, din Drochia.

Bilanțu total al deceselor provocate de Covid-19 urcă la 480.


Pub