(foto) Este în stare de șoc! Cum un camionagiu moldovean s-a răsturnat pe traseul Chișinău-Leușeni

Accident grav pe traseul Chișinău-Leușeni. Un camion cu remorcă a ajuns în mod spectaculos de pe carosabil într-o fâșie forestieră din zonă, acolo unde s-a oprit răsturnat dur – cu roțile în sus! Astăzi, la ora 17:00, poliția din Strășeni a fost sesizată cu privire la acesta prin intermediul serviciului 112.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că un autocamion înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 53 ani, originar din Republica Moldova, deplasându-se pe traseul M-1, km 67, ar fi derapat din cauza unei pene de cauciuc.

În urma impactului șoferul s-a ales cu stare de șoc și traumatisme ușoare, fiind transportat la Spitalul Raional Strășeni. Autovehiculul pe care-l conducea a fost avariat puternic, ceea ce puteți vedea și în imaginile făcute de un martor ocular.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/