(foto) Premieră: BMW Seria 8 Edition Golden Thunder

Performanța dinamică fascinantă este calitatea uluitoare a modelelor BMW Seria 8. Mașina sport de lux a producătorului auto premium bavarez este acum îmbunătățită cu o notă de extravaganță în toate cele trei variante ale caroseriei în care este disponibilă.

Accente specifice ale designului într-o nuanţă de auriu, precum și dotările BMW de înaltă calitate, atât pentru exterior, cât și pentru interior, asigură o combinație incomparabilă de fler sport și lux.

BMW Seria 8 Edition Golden Thunder demonstrează încă o dată capacitatea BMW Individual de a transforma vehicule speciale în automobile unice pentru clienții cu cele mai ridicate așteptări în materie de stil și calitate. Caracteristicile exclusiviste de design exterior și interior adaugă accente inconfundabile care conferă modelelor ediției caracterul unui vehicul construit la comandă.

Caroseriile maşinilor vor putea fi vopsite la alegere în nuanţele Sapphire Black metallic sau Frozen Black metallic. Drept contrast vor servi aplicaţiile aurii menţionate anterior, care vor evidenţia caracterul atletic al automobilelor.

Aspectul întunecat este completat de BMW Individual High Gloss Shadow Line cu o serie de caracteristici extinse și etriere de frână de culoare neagră pentru sistemul M Sport care se oferă standard.

Alte elemente finisate în nuanţa aurie similară accentelor de pe caroserie sunt capacele oglinzilor exterioare retrovizoare, spoilerul spate M (disponibil exclusiv pentru BMW Seria 8 Coupe) și jantele din aliaj ușor M de 20 inci, cu design dublu în spițe.

Flerul mașinii sport și luxul individual sunt de asemenea combinate în interiorul modelelor de ediţie pentru a crea o atmosferă extravagantă. Acest lucru este asigurat nu doar de o tapiţerie extinsă cu piele BMW Individual Merino, neagră, cu inscripția “Edition Golden Thunder” brodată pe tetierele din față și căptușeala BMW Individual Alcantara Anthracite pentru tavanul modelelor BMW Seria 8 Coupe/Gran Coupe, dar în special prin finisajele din aluminiu cu efect de plasă aurie.

Pe consola centrală, suprafețele strălucitoare fin structurate și high-end sunt completate cu o emblemă care notifică utilizatorii despre ediţia specială. În plus, automobilele vor mai pune la dispoziţie aplicații din sticlă CraftedClarity pentru unele comenzi selectare și sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Ediția Golden Thunder este disponibilă pentru toate variantele de model ale noului BMW Seria 8 Coupe, noul BMW Seria 8 Cabrio și noul BMW Seria 8 Gran Coupe – de la BMW 840i și BMW 840d xDrive până la BMW M850i ​​xDrive.

Toate maşinile vor fi produse la uzina BMW din Dingolfing începând cu septembrie 2020. Pachetul M Sport este o dotare standard. Despre ediţie nu se anunţă a fi limitată, dar şi nici un preţ de start.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/