(video) Grosolănie fără margini! Cum a ales să se oprească la semafor un şofer moldovean

Diverse situaţii care se întâmplă în trafic ne învaţă unele lecţii, altele ne fac să fim mai răbdători, însă sunt şi unele din cale afară de revoltătoare. Iată una din categoria acestora, surprinsă acum câteva ore de un membru al grupului InfoTrafic.MD, pe şoseaua Balcani.

În intersecţia care face legătură cu drumurile ce duc în localităţile Durleşti şi Dumbrava, acolo unde acum câţiva ani a fost instalat un complex de semafoare, şi-a făcut apariţia în văzul mai multor şoferi, dar şi în vizorul unei camere de bord, conducătorul unei Toyota care nu cunoaşte ce înseamnă respect şi a sta în rând, ori nu doreşte să le cunoască.

Tipul de la volan a ajuns în capul tuturor celor opriţi la semafor după ce a făcut o depăşire neregulamentară pe contrasens, ulterior poziționându-se pe banda extremă dreapta, oprindu-se pe trecerea pentru pietoni. Şi, deşi s-a inclus la scurt timp culoarea verde în semafor, acesta nu a dat semne că doreşte să o ia din loc, stând în continuare oprit.

Nu excludem că aici ar fi vorba despre o tipică şi moldovenească reglare de conturi, cel mai probabil conducătorul din Toyota intrând anterior într-un conflict pe drum cu cel din Honda care era în spate.

https://www.facebook.com/v.brbcr/videos/10223139237090177/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-pont-de-la-un-sofer-moldovean-cum-sa-nu-treci-la-rosu-fara-oprire/

https://autoblog.md/video-diferiti-dar-din-aceeasi-echipa-ce-au-fost-surprinsi-ca-fac-doi-soferi-din-chisinau/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/