(video) Accident aproape de miezul nopţii în sensul giratoriu de pe str. Vadul lui Vodă. Un automobil s-a răsturnat

Împreună cu detalii despre accidentul de ultimă oră de pe strada Petricani, poliţia ne-a oferit informaţii despre un alt incident care s-a întâmplat în seara zilei de ieri, aproape de miezul nopţii.

În sensul giratoriu de pe str. Vadul lui Vodă s-a răsturnat un automobil, iar mai multe imagini realizate de martori oculari ale urmărilor au fost făcute publice pe o reţea de socializare.

https://www.facebook.com/100010360862268/videos/1129318994090119/

https://www.facebook.com/graur.vladimir/videos/934125647028645/

Autoritățile au fost sesizate despre cele întâmplate la ora 22:43, la faţa locului deplasându-se imediat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Oamenii legii au stabilit că un SEAT condus de un şofer în vârstă de 54 de ani a intrat în contact cu un Hyundai la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani. Ca urmare, conducătorul din Hyundai a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că s-a răsturnat cu roţile în sus.

Preliminar, din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că primul nu i-a cedat trecerea celui de-al doilea, care avea prioritate. Şoferul vinovat riscă o amendă în valoare de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/