(video) O şoferiţă se îndoieşte de închiderea centralizată de pe maşina sa? Ce ar face mereu după ce o încuie

Un filmuleţ în care o femeie verifică în mod repetat dacă toate uşile maşinii sale s-au închis, chiar după ce a încuiat-o prin închidere centralizată, a devenit viral în spaţiul online. Doar pe reţeaua TikTok a fost vizualizat de peste 200.000 de oameni!

Situaţia (accelerată) a fost surprinsă de un bărbat de la balconul casei, timp în care nu a ezitat să se amuze de ce vede. Şoferiţa care şi-a parcat câteva minute mai devreme automobilul, de model Dacia Logan şi înmatriculat în judeţul Prahova din România, a mai irosit câteva minute după ce l-a încuiat pentru a verifica fiecare uşă în parte dacă s-a închis.

Mai mulţi internauţi s-au arătat uimiţi de cele văzute şi nu vor să creadă că femeia face asta chiar de fiecare dată. De cealaltă parte, alţii consideră că persoana ar suferi de o tulburare obsesiv compulsivă – o afecţiune mentală care cauzează gânduri nedorite în mod repetat. Pentru a scăpa de aceste gânduri, o persoana repetă anumite gesturi la nesfârșit, de exemplu verificând de câteva ori dacă o uşă este închisă.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/