Best of: lista serviciilor de livrare din Chișinău, care te ghidează și te ajută să diversifici ceea ce gătești acasă

meal1

Perioada pandemiei a creat condițiile oportune de apariție a unui nou serviciu pe piața din Chișinău: serviciu de livrare care te ghidează și te ajută să gătești cât mai variat la tine acasă. Echipa #diez a selectat serviciile existente pe piață.

Modalitatea prin care lucrează toate aceste platforme e aceeași: îți este adus un set de ingrediente pentru un fel de mâncare specific (poate fi atât pentru o persoană, două sau patru), cu instrucțiuni pas cu pas, pe care să le urmezi și să gătești rapid și gustos.

Avantajul e că poți să diversifici mai ușor decât dacă ai cumpăra ingredientele de la magazin, pentru că ți se aduce în cantități optime și uneori e mai ușoară decizia și răspunsul la întrebarea „ce mâncăm azi?”.

#1. Meal Kit

În asortiment sunt cinci feluri de mâncare: piept de rață prăjit cu sos iute de portocală, fajitas de pui mexican, pad thai, pasta carbonara, pui cordon bleu.

Prețul variază de la 165 de lei până la 319 de lei pentru două porții și, de asemenea, puteți găsi bere craft din cele disponibile la Smokehouse (Litra, Elvis, Labrewtory etc), care să se asorteze cu mâncarea gătită, sau vin de la Chateau Cristi.

Se livrează doar în raza orașului Chișinău. Livrarea costă de 40 lei, iar pentru o comandă în valoare de la 400 de lei în sus – este gratuită. Se livrează în intervalul orar 15.00-20.00, în afară de ziua de luni. Ora exactă se discută la telefon după confirmarea comenzii.

Mai multe detalii, pe mealkit.md.

#2. Cook.md

În asortiment sunt șase feluri de mâncare: bătută de porc cu polenta și varză de Bruxelles, cheeseburger și cartofi crocanți, somon provensal cu roșii, ravioli cu sos marinara, pui cu sos de tomate, pui crocant pane cu brânză cheddar.

Prețul variază de la 169 de lei până la 309 lei pentru două porții.

Cotul livrării constituie 40 de lei, iar pentru o comandă în valoare de la 500 de lei în sus – este gratuit. Se livrează în intervalul orar 9.0-17.00. Livrarea se face timp de trei ore în raza orașului Chișinău.

Mai multe detalii, pe cook.md.

#3. di mare

În asortiment sunt șapte feluri de mâncare: somon cu rizoto, pasta somen cu pui, paste cu somon, tagliatelle cu creveți, spaghetti cu fructe de mare, rizoto cu midii, paella spaniolă.

Prețul variază de la 110 lei până la 200 de lei pentru două porții. Pe lângă seturi, aici poți găsi și produse de mare proaspete.

Comanda minimă este de 150 de lei pentru livrare în raza orașului Chișinău. Livrarea în raza orașului Chișinău se efectuează în aceeași zi dacă este plasată comanda nu mai târziu de ora 18.00. Dacă valoarea comenzii este mai mare de 500 de lei, livrarea este gratuită, iar dacă valoarea comenzii este mai mică de 500 de lei, livrarea costă 35 de lei.

Livrarea în suburbiile orașului Chișinău se efectuează în aceeași zi dacă este plasată comanda nu mai târziu de ora 17.00. Dacă valoarea comenzii este mai mare de 900 de lei, livrarea este gratuită, iar dacă valoarea comenzii este mai mică de 900 de lei, livrarea costă 60 de lei.

Mai multe detalii, pe di-mare.store.

#4. Lumen Craft

În asortiment sunt 12 feluri de mâncare: pelmeni, colțunași, clătite, sarmale, brânzoaice, pârjoale, plăcinte, nugget-uri de pui, costițe de porc, croasanți, aripioare cu crustă.

Prețul variază de la 50 de lei până la 82 de lei pentru o porție. Pe lângă piesele din meniu, puteți găsi bere Lumen Craft.

Se poate de plasat comanda între 9.0 și 16.00, iar livrarea se face între 18.00 și 21.00, în aceeași zi, în raza orașului Chișinău. Livrarea costă 35 de lei.

Mai multe detalii, pe Lumen Craft.

 

Dacă ne-a scăpat vreun serviciu, vă rugăm să ne dați mai multe detalii în comentarii.

***

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente