(foto) O stație nouă de așteptare a transportului public, amenajată pe bulevardul Ștefan cel Mare

O stație nouă de așteptare a transportului public este amenajată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt între străzile Lazo și Sfatul Țării. Lucrările vor fi finalizate săptămâna viitoare, iar în zonă va fi interzisă parcarea automobilelor, anunță primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Foto: Facebook/ Ion Ceban

Cheltuielile pentru amenajare sunt suportate de pretura Buiucani, în comun cu un agent economic numele căruia nu a fost făcut public.

„Lucrările vor fi finalizate săptămâna viitoare, iar în zonă va fi interzisă parcarea automobilelor”, a menționat edilul capitalei, Ion Ceban.

„Intenţionăm să reparăm toate stațiile de așteptare a transportului public, pentru că majoritatea dintre acestea sunt într-o stare dezastruoasă. Asta după ce mai mult de jumătate din numărul total de 546 de stații din municipiu au fost acaparate printr-o schemă de agentul economic „Epamedia" SRL, în anul 2007”, mai adaugă acesta.

Primarul susține că a cerut anterior, inițierea procedurilor de reziliere a contractelor cu toți agenții economici care au construit pavilioane comerciale în locul stațiilor de așteptare.

„Epamedia nu a făcut ceva pănă în prezent, stațiile fiind lăsate în voia sorții, într-o stare deplorabilă, iar contractul este până în anul 2022”, a precizat Ceban.

O stație nouă pe bulevardul Ștefan cel Mare / Sursa:Facebook/Ion Ceban
O stație nouă pe bulevardul Ștefan cel Mare / Sursa:Facebook/Ion Ceban
O stație nouă pe bulevardul Ștefan cel Mare / Sursa:Facebook/Ion Ceban


Pub