O tânără din Bălți, dispărută după un incendiu în apartamentul familiei sale. Poliția cere ajutorul cetățenilor

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Bălți, a dispărut fără urmă, după ce în apartamentul în care locuia împreună cu familia sa a avut loc un incendiu. Rudele acesteia sunt disperate, iar Inspectoratul de Poliție Bălți cere ajutorul cetățenilor, pentru a o găsi.

Foto: Inspectoratul de Poliție Bălți

„Se caută o persoană de gen femenin, în vârstă de 30 ani, domiciliată în mun. Bălți, str. Strii 1, care la data de 10.06.2020, aproximativ în jurul orei 08:00, a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută și până în prezent nu se cunoaște locul aflării ei. Femeia are înălțimea aproximativ 163 cm, ochi căprui, părul la nivelul umerilor de culoare castanie, era îmbrăcată în blugi albaștri, geacă de culoare albastru închis cu flori verzi, sandale albe. Dacă ați văzut-o, anunțați Poliția la numerele de telefon: 112, 0( 231) 23476 , 069944600, 079965779”, se menționează în comunicatul Poliției.

Irina, sora tinerei dispărute, Olga, a relatat, pentru esp.md, în noaptea în care s-a produs incendiul, tatăl fetelor era la serviciu. El a vorbit cu fiica și totul era bine, însă după miezul nopții, când s-a anunțat despre izbucnirea flăcărilor și la fața locului au venit pompierii, ușa era încuiată, iar în apartament nu se afla nimeni. Ce s-a întâmplat și de ce tânăra a plecat nu știe nimeni. Sora acesteia a menționat însă, că Olga este bolnavă de epilepsie și ar fi putut avea o criză, iar din această cauză, să cadă și să se lovească.

Irina a rugat ca dacă cineva o recunoaște pe Olga, să îi spună că familia o așteaptă acasă și că nu va păți nimic din cauza incendiului care a avut loc.


Pub