icon

Mesaj de felicitare, adresat Agenției „Moldpres” cu ocazia marcării 30 de ani de la fondare

20-06-2020 09:55
1,142

Agenția Informațională de Stat „Moldpres” împlinește astăzi 30 de ani de la fondare. Trei decenii în care instituția a parcurs diverse etape și a dobândit asiduu statutul de „voce” oficială a statului.

 

Dezvoltarea și modernizarea instituției nu ar fi fost posibilă fără angajații Moldpres. Prin munca dumneavoastră zilnică, informați obiectiv și echidistant opinia publică din țară și de peste hotare despre actualitatea politică, socio-economică, culturală și activitatea autorităților publice din Moldova.  

 

În ziua de azi, când știrile au devenit în mare parte un instrument de manipulare a maselor - informarea obiectivă este vitală pentru oameni. Cetățenii noștri au dreptul și necesitatea să cunoască realitățile, fără a fi distorsionate de politicile editoriale.

 

În acest context, Agenției Moldpres îi revine un rol important în promovarea imaginii Republicii Moldova atât în țară, cât și în lume. Actualmente, Moldpres face schimb de informaţii cu agenţii de ştiri din România, Ucraina, Belarus, Bulgaria, China, ș.a.

 

Stimați membri ai familiei Moldpres,

Vă mulțumim pentru profesionalism și energia care o investiți în activitatea zilnică. Vă mulțumim pentru conlucrarea de durată și încrederea tacită acordată instituțiilor statului. De asta Republica Moldova are nevoie cel mai mult acum – de încrederea cetățenilor săi. Întemeiată, bineînțeles.


Dacă fiecare dintre noi va depune maxim efort la locul său de muncă, vom ridica standardele de calitate în țara noastră. Spre asta tindem - indiferent de dificultățile pe care le confruntăm.

 

Să aveți sănătate, bucurii în familii, prosperitate, inspirație, creativitate și noi forțe pentru a continua informarea obiectivă și echidistantă a publicului larg.


La mulți ani, Agenția „Moldpres”!

 

Guvernul Republicii Moldova

Agenda publică

Martie 2024

L M M J V S D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31