Încă șase decese noi provocate de COVID-19. Printre noile cazuri se află și o asistentă medicală

dsc_0488
Foto: OMS

Încă șase persoane din Republica Moldova au murit din cauza COVID-19, iar printre acestea se numără și o asistentă medicală. Este vorba despre Vera Pavalache, în vârstă de 58 de ani, care a activat în calitate de asistentă medicală la Dispensarul Republican de Narcologie, Unitatea de Primiri Urgențe.

Decesul 459: femeie în vârstă de 54 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 17 iunie la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: leucemie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Decesul 460: bărbat în vârstă de 51 de ani din raionul Fălești, internat în data de 5 iunie în stare de gravitate medie, cu pneumonie interstițială bilaterală și insuficiență respiratorie acută la Spitalul Clinic Bălți.

Decesul 461: femeie în vârstă de 79 de ani din raionul Soroca, internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, anemie cronică.

Decesul 462: bărbat în vârstă de 67 de ani din municipiul Bălți, internat în data de 18 iunie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Decesul 463: femeie în vârstă de 68 de ani din Tighina. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiopatie mixtă, schizofrenie, cahexie.

Decesul 464: cu regret anunțăm trecerea în neființă a dnei Vera Pavalache, în vârstă de 58 de ani, care a activat în calitate de asistentă medicală la Dispensarul Republican de Narcologie, Unitatea de Primiri Urgențe. Dânsa a fost internată în stare gravă în data de 18 iunie la Spitalul Raional Anenii Noi. Aducem sincere condoleanțe familiei și colegilor.

Bilanțul persoanelor care au fost infectate cu noul coronavirus a ajuns la 13 953 de cazuri. Până în prezent, 7 745 de persoane au fost tratate, iar 464 au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente