Năstase: „Platforma DA are cea mai bună echipă de lucru, atât la nivelul parlamentului, cât și la nivelul consiliului municipal”

nastaseparteneri

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a fost invitatul emisiunii „Anatomia Puterii” de la 10TV, unde a făcut mai multe declarații, printre care, din spusele lui, că Platforma DA are acum una dintre cele mai bune echipe, atât la nivel parlamentar, cât și la nivel de consiliu municipal.

„Andrei Năstase nu minte, nu fură, nu își bate joc de oameni. Sunt un om predictibil, ceea ce spun astăzi spun și mâine și poimâine, pentru că mai presus de interesul personal, calculele electorale, în ceea ce mă privește pe mine și partidul pe care îl reprezint, sunt mult, dar absolut mult sub interesul public, sub interesul național.

Nimeni n-a furnizat candidatura mea ca și candidatură la premier. S-a încercat manipularea opiniei publice. Platforma DA are cea mai bună echipă de lucru și acest aspect este demonstrat în prezent și la nivelul parlamentului, și la nivelul consiliului municipal, și la nivelul altor entități administrative.

Nu sunt printre politicienii care își fac carieră pe moartea unor oameni, pe oseminte. Atunci când populația este expusă la asemenea experimente de către un guvern care și-a demonstrat incapacitatea, incompetența, care a izolat RM de lumea civilizată care ar fi putut să ne ajute cu cele mai bune practici, cu cele mai bune experiențe ale lor, trebuie să acționăm în interesul cetățenilor”, a spus Andrei Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente