Alte cinci persoane au decedat de coronavirus: Bilanțul este de 449 de pacienți

Alte cinci persoane au decedat de coronavirus în ultimele ore. Este vorba de doi bărbați și trei femei, se arată într-un comunicat.

Foto: UNIMEDIA

Iată care sunt persoanele care s-au stins din viață.

Bărbat de 63 ani, din r-nul Fălești, internat la Spitalul Clinic Bălți, pe 17 iunie. Acesta mai suferea de diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică.

Femeie de 65 ani, din UTA Găgăuzia, internată la Institutul de Medicină Urgentă, pe 8 iunie. Pacienta avea ciroză hepatică, angină pectorală de efort CF III.

Femeie de 71 ani, din r-nul Ialoveni, transferată de la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 6 iunie. Aceasta era bolnavă de hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă IC II.

Femeie de 42 ani, din r-nul Anenii Noi, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 16 iunie. Aceasta mai suferea de cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială gr. II.

Printre persoanele decedate este și un medic în vârstă de 68 ani, de specialitate anesteziolog-reanimatolog, care activa în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Astfel, numărul total de decese se ridică la 449 de persoane.

Amintim că până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 13 106 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1137 în regiunea transnistreană.


Pub