(video) Primul clip de prezentare al noului Nissan GT-R50 by Italdesign, modelul sport cu 720 CP

În urmă cu câteva săptămâni, Italdesign a publicat primele imagini cu versiunea de serie a lui Nissan GT-R50 by Italdesign. Acum, compania lansează primul clip de prezentare al sportivei cu 720 de cai putere. Cele două companii vor produce doar 50 de unități.

Nissan și Italdesign și-au combinat forțele, pentru a crea o versiune în ediție limitată a GT-R, combinând excelența ingineriei japoneze și flerul și măiestria designului italian. Fiecare exemplar Nissan GT-R50 by Italdesign este construit manual, iar ediția este limitată la doar 50 de vehicule.

Un V6 dublu-turbo, reglat NISMO, este capabil să antreneze 720 cai putere de furie printr-o transmisie cu 6 trepte cu dublu ambreiaj, cu un „mod R” revizuit, care se schimbă mai rapid și optimizează selecțiile de viteză.

Nissan GT-R50 by Italdesign reimaginează R35 GT-R cu elemente de design clare, o linie de acoperiș inferioară, faruri întinse și mai agresive, un capăt posterior futurist, cu o aripă spate reglabilă și patru faruri de fundal legendare, ce par a fi preluate din viitor.


Pub