Inspirat din Iron Man. Telefonul care poate rezista la orice și are o autonomie uimitoare

Când vine vorba de marketing pentru telefoanele mobile, producătorii încearcă să fie cât se poate de creativi. Cu toate acestea, Doogee S88 Pro s-ar putea să fie singurul smartphone inspirat din Iron Man, scrie Playtech.ro.

Foto: playtech.ro

Anunțat de curând, Doogee S88 Pro este cel mai recent telefon de dat de pământ, pe care merită să-l ai în vedere. Pe lângă câteva particularități vizuale care îți aduc aminte de Iron Man, gadgetul are mai multe particularități care merită toată atenția, începând cu acumulatorul de 10.000 mAh, de două ori mai mare decât la orice smartphone de top al momentului. Acel acumulator promite 19 ore de gaming sau o lună de standby. În plus, încarcă wireless alte gadgeturi cu 5W.

Preinstalat cu Android 10 curat, telefonul are două LED-uri discrete pe partea din spate, care facilitează servirea de notificări vizuale. Tot ca un detaliu interesant, telefonul are două butoane programabile pe lateral, cărora le poți asocia orice aplicații sau funcții ale aparatului, în număr de șase. Pentru un click, dublu click și click prelungit, toate gesturile te pot ajuta să faci ceea ce îți dorești. Un senzor de amprentă este integrat în marginea stângă a telefonului.

În ceea ce privește anduranța, producătorul promite că Doogee S88 Pro poate să cadă de până la 1000 de ori de la 1,5 metri pe o suprafață dură (ciment) și de la 2 metri pe o suprafață lină. În apă rezistă fără probleme 2 ore la o adâncime de până la 1,5 metri și o zi la o adâncime de un metru. În plus, datorită certificării IP69K, rezistă la presiuni extreme, temperaturi ridicate și jeturi puternice de apă.

În rest, vorbim despre un telefon construit în jurul unui ecran de 6,3 inci, cu o rezoluție nativă Full HD, protejat de Gorilla Glass. La interior ascunde un procesor decent MediaTek Helio P70 cu 6GB RAM și 128GB de spațiu cu posibilitate de extindere prin microSD. Partea de captură este realizată prin trei camere, 21MP principală, 8MP ultra wide și 8MP portret. Prețul de achiziție este 180 de euro, cu primele unități urmând să fie livrate pe 21 iunie.


Pub