De mâine, traficul rutier va fi suspendat pe unele străzi din Capitală

31682_large_71658500-920×518

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 20 iunie (ora 6.0)-21 iunie 2020 (ora 20.00), va fi suspendat traficul rutier pe str. A. Pușkin, pe tronsonul str. A. Șciusev-str. București. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice de către S.A. „Termoelectrica”.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public și privat va fi restricționat.

De asemenea, sâmbătă, 20 iunie, în intervalul orar 8.0-20.00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Ion Inculeț, în contextul executării lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică de către Î.C.S. Premier Energy.

În perioada 20 iunie-22 iunie 2020, va fi suspendat traficul rutier la intersecția V. Pârcălab și str. M. Kogălniceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării de către S.A. „Apă-Canal Chișinău” a lucrărilor de reabilitare a apeductului din zonă.

Totodată, se suspendă traficul rutier și cel pietonal, în perioada 19-30 iunie, curent, pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Mitropolit Varlaam și str. Columna, în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a utilităților din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI).

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente