(video) Diacov, către deputata care a părăsit ieri PD: „Frosea, ai făcut o prostie mai mare decât tine”

Președintele fracțiunii PD și-a exprimat regretul și dezamăgirea în legătură cu plecarea de ieri a deputatei Efrosinia Grețu din partid și aderarea la grupul parlamentar Pro-Moldova. Acesta i-a adresat și un mesaj fostei colege, în plenul Parlamentului.

„Îmi exprim și regretul și dezamăgirea extraordinară, fiindcă eu știu cum s-a atârnat față de doamna Grețu grupul respectiv (n.r. grupul Pro-Moldova), în timpul precedent. M-au sunat aseară și câțiva primari și câțiva oameni de rând de la Leova s-au revoltat extraordinar”, a menționat Dumitru Diacov.

Deputatul a adresat și un mesaj deja fostei colege de fracțiune: „Frosea, ai făcut o prostie mai mare decât tine, cer scuze”.

Ieri, deputata Partidului Democrat Efrosinia Grețu a anunțat că părăsește fracțiunea PD și va adera la grupul parlamentar Pro-Moldova. Decizia de a pleca din fracțiune ar fi fost luată inclusiv după consultări cu echipa locală.

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a reacționat într-un mod mai reținut la anunțul despre plecarea din fracțiunea PD a deputatei Efrosinia Grețu. Acesta a distribuit pe Facebook un citat al parlamentarei, din 22 mai curent, în care ea condamna vehement plecările altor deputați din PD.


Pub