23:21:19 16.04.2024
Stiri

PAS, despre invitația lui Dodon de a participa la GUVERNARE alături de PSRM: „Acum chemați un guvern „incompetent” să vă salveze...”

Actualitate 18.06.2020 12:20 Vizualizări9562 Autor: Ziarul National
PAS, despre invitația lui Dodon de a participa la GUVERNARE alături de PSRM: „Acum chemați un guvern „incompetent” să vă salveze...” Tribuna.md


Vecepreședinta PAS, fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate, a răbufnit la adresa președintelui Igor Dodon, după ce șeful statului a chemat partidul condus de Maia Sandu să se implice în actul de guvernare.

„Asta cum, domnule președinte? După ce Guvernul Sandu a fost demis de dumneavoastră, fiind calificat incompetent, acum tot pe acesta (într-o formulă sau alta) îl invitați să scoată țara din criza de sănătate și cea economică?”, întreabă Stamate.

Citește și: Dodon a ieșit la rampă după ce a PIERDUT majoritatea parlamentară. Șeful statului e gata să-l SACRIFICE pe Ion Chicu? Propunerea făcută PAS și Platformei „DA”

Fosta ministră amintește de dezastrul guvernării socialiste.

„Ați făcut o gaură în buget de circa 20 de miliarde, ați lăsat antreprenorii să falimenteze, ați lăsat să moară medici, că nu le-ați acordat protecția necesară, R. Moldova a ajuns unica țară din lume la care s-a început „valul 2” (de prostie a guvernării actuale, nu de COVID, însă). V-ați demonstrat „competența”. Acum chemați un guvern „incompetent” să vă salveze...”, a adăugat Stamate.

De menționat că președintele Dodon a lansat astăzi un apel la adresa PAS și Platformei „DA”, după ce coaliția PSRM – PD a pierdut majoritatea parlamentară. Mai mult, șeful statului e gata să-l sacrifice și pe prim-ministrul Ion Chicu, doar ca să nu admită scoaterea PSRM de la guvernare: „Eu sunt în egala măsură gata să susțin atât actuala guvernare, cât și o altă formulă guvernamentală, în care un rol mai important să-l aiba PAS și PPDA, dacă aceste partide se simt cu adevarat pregătite să își asume responsabilități în gestionarea actualei crize sanitare și economice”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md