Coronavirus // 374 de noi cazuri confirmate. Alți 26 de lucrători medicali, infectați

Anticoruptie.md
18/06/2020

374 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate joi după analiza a 1.769 de probe în laborator. Bilanțul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ajunge la 13.106. Totodată, încă 26 de lucrători medicali au fost testați pozitiv.

Datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale arată că șapte cazuri confirmate sunt de import, iar 367, cu transmitere locală. Cele mai multe teste pozitive au fost localizate la Chișinău – 125. La Bălți au fost confirmate 42 de cazuri, la Taraclia - 19 cazuri, Comrat și Sângerei - câte 16 cazuri, Fălești - 15 cazuri, Drochia, Glodeni și Orhei - câte 12 cazuri, Ialoveni și Strășeni - câte 11 cazuri, Ceadâr-Lunga, Soroca și regiunea din stânga Nistrului - câte 10 cazuri, Cahul - opt cazuri, Basarabeasca - șapte cazuri, Criuleni - șase cazuri, Căușeni și Florești - câte cinci cazuri, Râșcani - patru cazuri, Călărași, Hâncești, Ștefan-Vodă, Ungheni și Vulcănești - câte două cazuri, Anenii Noi, Cantemir, Dubăsari, Edineț, Leova, Nisporeni și Rezina - câte un caz.

Joi au fost testați pozitiv încă 26 de lucrători medicali – 12 medici, 12 asistenți medicali și două persoane din personalul auxiliar.

Totodată, 11 persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore, fiind răpuse de infecție. Numărul deceselor din cauza noului tip de coronavirus ajunge la 444. Până în acest moment, 7.252 de persoane s-au tratat de Covid-19.

Anticoruptie.md
18/06/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii