A furat mai multe produse și un calculator dintr-o farmacie din Cahul: Tânărul, reținut pentru 72 de ore

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiști fiind suspectat de furt. La data de 14 iunie curent, polițiștii din Cahul au fost sesizați de angajata unei farmacii din municipiu, precum că atunci când a venit la serviciu a găsit ușa deschisă, iar din interior lipseau mai multe produse și un calculator.

Foto: politia.md

Imediat, angajații Inspectoratului de Poliție Cahul al IGP au întreprins măsuri de identificare și reținere a făptașului. Aceștia au stabilit că infracțiunea ar fi fost comisă de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, locuitor al satului Crihana Veche din raionul Cahul, cu antecedente penale pentru infracțiuni similare și trafic ilicit de droguri.

Furt / Sursa:politia.md

De asemenea, au fost verificate locurile de posibilă depozitare a bunurilor sustrase și cercul de conversație a bănuitului. Oamenii legii au depistat și ridicat bunurile din gospodăria prietenului suspectului.

La data de 16 iunie, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat de către instanța de judecată, acesta riscă până la 4 ani de închisoare.


Pub