Conflict sângeros la Rîbnița. Un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat de un soț gelos

Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spitalul din Rîbnița cu o rană de cuțit în regiunea gâtului, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu o femeie și vecinii acesteia. Incidentul a avut loc în seara de luni, 15 iunie 2020.

Foto: UNIMEDIA

Femeia care a solicitat salvarea a declarat că acesta a fost înjunghiat de un necunoscut, însă polițiștii au stabilit identitatea suspectului. S-a dovedit că prietena victimei fost martoră când vecinul său, în vârstă de 36 de ani, l-a atacat pe acesta cu un cuțit, însă a decis să nu-l denunțe la poliție.

Ancheta a stabilit că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu femeia de 36 de ani, în casa unei familii din vecinătate. La un moment bărbatul de 36 de ani, a mers să se culce. Trezindu-se după un timp, a văzut că soția sa nu era acasă.

Când a ieșit în drum, a văzut-o pe soția sa, care ședea pe un scaun alături de vecină și prietenul acesteia. S-a iscat un conflict, iar la un moment dat, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani în regiunea gâtului.

Rănitul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, pentru îngrijiri. Viața sa nu este în pericol.

Acum, suspectul este cercetat penal și riscă să nimerească după gratii, în cazul în care vina sa va fi dovedită.


Pub