Reacția lui Pavel Filip după plecarea a încă unei deputate din fracțiunea PD

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a reacționat într-un mod mai puțin obișnuit la anunțul despre plecarea din fracțiunea PD a deputatei Efrosinia Grețu.

Foto: UNIMEDIA

Președintele PD a distribuit pe Facebook un citat al parlamentarei, din 22 mai curent, în care aceasta declara următoarele: „Condamnăm cu fermitate plecările celor care nu sunt de acord cu faptul că în PDM, lucrurile s-au schimbat. Deciziile sunt luate împreună, nu de 2-3 persoane, ca înainte. Construim un partid autentic, pro european și asta nu le place celor care se obișnuiseră să vadă partidulca sac cu bani și rezolvare de interese”.

„Total de acord, dnă Grețu”, a comentat citatul Pavel Filip.

Reacția lui Pavel Filip după plecarea deputatei Efrosinia Crețu / Sursa:Faceboook/ Pavel Filip

„Mă miră naivitatea unor politicieni care sunt gata astăzi, fără să aibă calculele făcute, să dea jos prima piesă de domino, fără să știe care este ultima piesă din acest șir și cu ce se încheie acest joc, care cu siguranță nu a fost gândit de ei, ci tot de cei care deja de câteva luni se ocupă de achiziția deputaților. Dacă acest exercițiu propus de un partid (poate că bine intenționat) este fundamentat pe sprijinul „necondiționat” al grupului Șor-Candu (care este nimic altceva decât o adunătură de oameni care cheltuie miliardul furat), atunci miza este una greșită și nu e de mirare că niciun alt partid nu vrea să participe la acest joc”, a mai declarat, în context, liderul PD.

Deputata Partidului Democrat Efrosinia Grețu a anunțat-o, astăzi, pe președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, că părăsește fracțiunea PD și va adera la grupul parlamentar Pro Moldova.


Pub