UNInterviu cu Gheorghe Cavcaliuc, despre implicarea în politică, cum „s-a născut” numele PACE, ce vrea să obțină și de unde are surse financiare: Vrem să schimbăm clasa politică

Este convins că vara viitoare va ajunge în Parlament în urma alegerilor parlamentare anticipate, iar cu inițiativele pe care le va face va realiza reformele necesare. Este convingerea liderului inițiativei politice Partidul Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, care este invitatul emisiunii UNInterviu, marca UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit acestuia, în spatele său este o echipă puternică, iar pentru a înregistra partidul, mai are nevoie de 3000 de membri.

În cadrul emisiunii, Cavcaliuc a vorbit despre evenimentele de acum un an, despre plecarea sa de la IGP, dar și despre afilierea politică a fostului său șef, Alexandru Pînzari. Cavcaliuc a mai vorbit despre câți bani a cheltuit până acum și acționarea în judecată a lui Sorin Stati.

De asemenea, acesta a menționat când ultima dată a vorbit cu fostul lider PD, Vlad Plahtoniuc și pe cine va susține în turul II la alegerile prezidențiale.

Mai multe subiecte vedeți în emisiunea de mai jos.


Pub