(video) Momentul în care un tânăr lovește o bătrână de 92 de ani în SUA. Agresorul a fost arestat de peste 100 de ori

Un bărbat cu peste 100 de arestări la activ a fost reținut, după ce a împins cu cruzime o femeie în vârstă de 92 de ani, care a căzut și s-a lovit cu capul de un hidrant. Incidentul s-a petrecut în cartierul Manhattan din New York, a relatat Libertatea.ro, cu referire la Fox News.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar în imagini se vede cum un bărbat de culoare împinge din senin o femeie care mergea cu ajutorul unui cadru. Tânărul de 31 de ani își continuă apoi liniștit drumul, fără să se uite la victimă când aceasta se prăbușește. Abia după ce se îndepărtează își întoarce privirea, dar își continuă drumul neabătut, fără să se oprească.

Bătrâna rănită, originară din cartierul New York-ez Bronx, pe nume Geraldine, a supraviețuit și a făcut declarații după ce polițiștii l-au arestat pe Rashid Brimmage, bărbatul în vârstă de 31 de ani care a împins-o.

„Am crezut că m-a lovit o cărămidă sau că m-a lovit ceva din partea stângă a capului, am căzut și m-am lovit cu capul de hidrant”, a relatat Geraldine, care a cerut ca numele de familie să nu fie dat publicității, din motive de siguranță.

„Sângele ieșea din cap, simțeam cum se scurge”, a mai povestit bătrâna pentru New York Post.

Femeia atacată: „Îmi este frică să mai ies pe stradă”

Geraldine, fostă profesoară, care nu s-a căsătorit niciodată, dar care se întâlnește cu un avocat în vârstă de 89 de ani, a mai spus că rănile sunt relativ minore și s-au vindecat, dar efectul mental a fost mult mai grav.

„Sunt zguduită. Capul mă doare acolo unde a sângerat, în locul unde m-am lovit de hidrant. Dar problema este în principal de natură psihologică. Îmi este frică să mai ies pe stradă”, a mărturisit femeia.


Pub