15:38:39 28.03.2024
Stiri

Candu îi răspunde „JUSTIȚIARULUI” Veaceslav Platon, care l-a acuzat că ar fi „arhitectul” furtului miliardului: „Binomul Dodon-Platon, în acțiune pentru obținerea celui de-al doilea mandat de președinte”

Actualitate 16.06.2020 13:20 Vizualizări2206 Autor: Ziarul National
Candu îi răspunde „JUSTIȚIARULUI” Veaceslav Platon, care l-a acuzat că ar fi „arhitectul” furtului miliardului: „Binomul Dodon-Platon, în acțiune pentru obținerea celui de-al doilea mandat de președinte”


Igor Dodon și Veaceslav Platon ar avea o comunicare strânsă, iar ieșirea controversatului om de afaceri din pușcărie nu ar fi întâmplătoare. De această părere este liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, acuzat ieri de Platon, în cadrul unei emisiuni de la Tv8, că ar fi „arhitectul” furtului miliardului din sistemul bancar.

„Ieri am asistat, peste două ore, cum un pușcăriaș face justiție. Nu în capul lui, dar la televizor. Două ore de emisie, în care au fost aduse acuzații în stânga și în dreapta, fără ca moderatorul să acorde dreptul la replică celor vizați sau să-i ceară „justițiarului” probe”, a reacționat astăzi Candu, prin intermediu unui mesaj pe Facebook.

Candu a remarcat faptul că Platon s-a transformat în procuror, în folosul lui Igor Dodon.

„Raiderul numărul 1 din CSI se transformă în procuror la TV. Ambițiile nu se opresc aici și vedem deja planuri de reformare a justiției în viziunea largă și stalinistă a noilor stăpâni ai Moldovei. Reality-show-ul cu hoți cu acte în regulă este abia la început. Luați pop-corn, moldoveni, pâine nu-i, lucru n-avem, avem COVID și avem spectacole spre desfătarea mulțimii. Scenariul și scopul e clar. Binomul Dodon-Platon, în acțiune pentru obținerea celui de-al doilea mandat de președinte”, a punctat Candu.

De menționat că Veaceslav Platon, ieșit ieri din închisoare, promite că va prezenta probe împotriva artizanilor furtului miliardului din sistemul bancar.

„Eu voi prezenta probe în care se arată că Andrian Candu a pregătit furtul miliardului. Candu a dat indicații, a pregătit terenul din punct de vedere al pachetului legislativ. Vor fi și documente, și probele complicilor săi, și de toate”, a declarat Platon în cadrul unei emisiuni moderate de Natalia Morari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md