10:50:09 25.04.2024
Stiri

Năstase pune PRESIUNE și-i cere Maiei Sandu să sprijine DEMITEREA Guvernului Chicu: „Dodon nu va pleca prin DEMISIE, să fim realiști și rezonabili”

Actualitate 16.06.2020 14:44 Vizualizări2419 Autor: Ziarul National
Năstase pune PRESIUNE și-i cere Maiei Sandu să sprijine DEMITEREA Guvernului Chicu: „Dodon nu va pleca prin DEMISIE, să fim realiști și rezonabili”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar trebui să semneze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, deoarece lucrurile degradează de la o zi la alta, iar Igor Dodon și Ion Chicu nu vor pleca de bunăvoie, susține liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase.

„Având în vedere tot ceea ce se întâmplă, considerăm cu și mai multă determinare și asumare că acest guvern trebuie imediat să plece. Nu trebuie să așteptăm ca se mai întâmple alte și alte lucruri. Fac un apel și astăzi către colegii din PAS să se exprime pe subiectul proiectului de moțiune elaborat de noi și al susținerii unui guvern democratic, profesionist, proeuropean asumat de Platforma „DA”. Fiecare zi pierdută în care guvernul lui Dodon, Guvernul Chicu, rămâne la putere este o zi în care oamenii pierd, în vreme ce ei, mafioții, câstigă”, a menționat Năstase astăzi, într-o conferință de presă.

De asemenea, acesta mai spune că Igor Dodon nu va demisiona, așa cum cere PAS, pentru ca să poată fi organizate alegeri parlamentare anticipate: „Dodon nu va pleca prin demisie, să fim realiști și rezonabili. Dodon trebuie eliminat cu ajutorul instrumentelor democratice din viața publică și politică”.

În cadrul aceluiași briefing, Andrei Năstase a reiterat intenția sa de a candida la prezidențiale și a transmis și un mesaj „pretinșilor prieteni și parteneri”.

„Înțeleg cu și mai mare limpezime astăzi că prin linșaj, prin sondaje fabricate și mediatizate intens, bandiții mă „dezumflă”, iar pe aceste baze, pretinșii prieteni și parteneri îmi tot repetă că nu aș avea șanse să câștig alegerile prezidențiale din toamnă. Voi candida la alegerile prezidențiale și vom câștiga împreună aceste alegeri, cu toții, pentru Moldova, pentru oamenii săi. Dodon, vei vedea foarte curând cât de mic și de nimic ești tu în ochii oamenilor de care ți-ai bătut și îți bați joc în continuare”, a conchis Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md