(foto) În stânga Nistrului se vor organiza baluri de absolvire: „În siguranță nu înseamnă fără atmosferă”

057049054048057
Foto: novostipmr.com

Elevii din regiunea transnistreană se vor bucura de balurile de absolvire, dar cu anumite restricții. Așa-zisul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, a specificat că organizarea acestora se va face în aer liber. Acesta a mai propus un concurs pentru cea mai bună organizare a unui bal de absolvire pe timp de pandemie.

Vadim Krasnoselskii, așa-zisul lider de la Tiraspol a menționat că pentru studenții din regiunea transnistreană se vor organiza balurile de absolvire „În siguranță nu înseamnă fără atmosferă”. Organizarea acestora va fi centralizată, iar în localitățile mai dens populate se vor organiza în mai multe zile și nu toate într-o singură zi.

Acesta a mai specificat că în aceste zile terasele din apropiere vor lucra mai mult timp decât în zilele obișnuite. De asemenea, s-a propus un concurs pentru cea mai bună organizare a unui bal de absolvire pe timp de pandemie.

De asemenea, în școlile din stânga Nistrului se organizează în perioada 16-20 iunie ceremoniile de înmânare a certificatelor de absolvire în curțile școlilor, iar circulația transportului va fi sistată în piața Suvorov timp de 4 ore pentru a înmâna elevilor medaliile de aur și argint, scrie novostipmr.com.

Specialiștii au recomandat ca evenimentele să aibă loc în aer liber, în curțile școlilor, cei prezenți să respecte distanța minimă de doi metri între ei. Absolvenților li s-a permis să participe la înmânarea diplomelor fără măști, în timp ce restul participanților vor fi obligați să le poarte.

Fotografiile de mai jos au fost surprinse la ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru studenți de către Serviciul de presă al Consiliului Suprem, care au fost făcute publice pe novostipmr.com.

Anterior, presa din stânga Nistrului a acuzat autoritățile din Moldova de discriminare, pentru că nu au anulat BAC-ul pentru studenții din regiune.

Menționăm că astăzi în regiunea transnistreană se încheie starea de urgență care a fost instaurată pe 17 martie, însă restricțiile vor rămâne în vigoare.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente