Încă 3 bărbați și o femeie au fost răpuși de Covid-19

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță alte patru decese provocate de noul coronavirus. În același timp, MSMPS nu a confirmat deocamdată decesul bărbatului de 62 de ani din Tiraspol, care s-a stins la spitalul de boli infecțioase din Slobozia din cauza Covid-19.

Foto: UNIMEDIA

Deces 408: Bărbat de 42 ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican, pe 29 mai. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF II.

Deces 409: Bărbat de 66 ani, din r-nul Glodeni, internat la IMSP SR Glodeni , pe 9 iunie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr.II.

Deces 410: Femeie de 87 ani, din r-nul Ocnița, internată la IMSP SR Ocnița, pe data de 11 iunie, Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr.II.

Deces 411: Bărbat de 59 ani, din mun. Chișinău, transferat de la IMSP Centrul Covid-19, la IMSP SCM „Sf. Arhanghel Mihail”, pe data de 5 iunie. Comorbidități: angina pectorală de efort CF II. infarct miocardic vechi, hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip2.

Amintim că astăzi au fost înregistrate alte 139 de persoane cu Covid-19 , în urma procesării a 801 de probe.

Astfel, până la această oră, în Republica Moldova au fost confirmate 11879 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 6794 s-au vindecat, iar 411 au decedat din cauza bolii. Totodată, pe întreg teritoriul țării sunt 42636 de persoane monitorizate de către medicii de familie.


Pub