04:54:34 20.04.2024
Stiri

Eliberarea lui Platon, FATALĂ pentru Dodon: „Am impresia că a renunțat la ideea să fie reales în toamnă”

Actualitate 15.06.2020 15:19 Vizualizări5722 Autor: Ziarul National
Eliberarea lui Platon, FATALĂ pentru Dodon: „Am impresia că a renunțat la ideea să fie reales în toamnă”


Președintele Igor Dodon ar cunoaște faptul că nu mai are șanse să fie reales pentru al doilea mandat și din acest motiv ar fi decis să-l elibereze pe Veaceslav Platon din detenție. De această părere este deputatul PAS Dumitru Alaiba.

Citește și: Veaceslav Platon, ELIBERAT din detenție după cererea de revizuire depusă de Stoianoglo

Citește și: DOC // Un deputat de la Chișinău, îngrijorat de încercarea Procuraturii de a-l disculpa pe Platon: „Există informații precum că disculparea lui Platon ar fi coordonată de către serviciile speciale ale Rusiei, al cărui agent ar putea fi Platon”

„Sub guvernul Dodon, sub acoperirea pandemiei și a crizei, a fost eliberat Veaceslav Platon. Punct. Justificări și explicații vor fi multe. Esența este asta. Am impresia că Igor Dodon a renunțat la ideea să fie reales în toamnă”, a precizat Alaiba, după ce magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, au decis astăzi eliberarea lui Veaceslav Platon.

Citește și: VIDEO // Procurorul general susține că acuzatorii vor cere REVIZUIREA dosarului care îl vizează pe Veaceslav Platon: „A fost condamnat ilegal”; „Unul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului este Vladimir Plahotniuc”

Citește și: DOC // Procuratura Generală susține că investighează dosarul „LAUNDROMAT”: Niciun cuvânt despre Veaceslav Platon

Citește și: Veaceslav Platon, APRECIAT de către șeful statului: „Platon cu siguranță nu este un înger. Trebuie să colaborăm cu el în această situație sau nu? Putem folosi informațiile lui, experiența lui”

Citește și: DOC // Platon ar cere DESPĂGUBIRI de 250 de MILIOANE de dolari de la R. Moldova, prin intermediul juriștilor săi

De menționat că eliberarea lui Veaceslav Platon a fost posibilă în urma unei cereri de revizuire depuse de procurorul general Alexandr Stoianoglo. Acesta a afirmat că Platon a fost condamnat ilegal și că nu ar avea nicio tangență cu furtul miliardului din sistemul bancar.

Platon fusese extradat din Ucraina în Republica Moldova pe 29 august 2016 și a fost ulterior condamnat la 25 de ani de închisoare în două cazuri de escrocherie în proporții deosebit de mari, inclusiv pentru implicare în jaful bancar.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md