09:00:50 20.04.2024
Stiri

Criză politică în raionul Râșcani, după ce PSRM a pierdut MAJORITATEA. „Partidul „ȘOR” va susține forțele politice anti-PSRM”

Actualitate 15.06.2020 16:11 Vizualizări1153 Autor: Vitalie Hadei
Criză politică în raionul Râșcani, după ce PSRM a pierdut MAJORITATEA. „Partidul „ȘOR” va susține forțele politice anti-PSRM”


Consiliul raional Râșcani nu a putut azi să se întrunească în ședință din lipsă de cvorum, după ce s-a destrămat coaliția dintre socialiști și Blocul „ACUM”, odată cu retragerea din alianță a consilierilor din partea Platformei „DA”. Partidul „ȘOR” susține că face front comun cu toate forțele politice anti-PSRM din Consiloiul raional Râșcani.

Potrivit unui comunicat de presă al Partidului „ȘOR”, socialiștii au pierdut majoritatea în Consiliul raional Râșcani, după ce alături de consilierii PSRM au rămas doar aleșii raionali ai PAS, condus de Maia Sandu.

„Reprezentanții Partidului „ȘOR” din Consiliul raional Râșcani și Organizația Teritorială a formațiunii declară că vor sprijini forțele politice locale care pledează pentru înlăturarea PSRM de la guvernare – o administrație total antipopulară. Destrămarea coaliției de la Râșcani arată că aceasta a fost una artificială, iar activitatea ei s-a bazat pe interese înguste de partid”, subliniază formațiunea parlamentară.

Sursa citată a mai adăugat că administrația raională Râșcani, controlată de PSRM, a avut o activitatea defectuoasă în perioada pandemiei. De asemenea, a ignorat un set de măsuri pe care l-au propus reprezentanții Partidului „ȘOR” pentru depășirea crizei legate de Covid-19.

Consiliul Raional Râșcani are 33 de consilieri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md