Averse cu descărcări electrice pe întreg teritoriul republicii. Temperaturile vor urca până la +28 de grade Celsius

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru duminică, 14 iunie 2020, ploi cu descărcări electrice pe tot teritoriul țării. Astăzi vântul va sufla slab, dinspre nord-est, iar maximele termice vor oscila între +25 și +28 de grade Celsius.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, la Briceni și la Ocnița, pe parcursul zilei se așteaptă ploi cu descărcări electrice, iar mercurul în termometre se va ridica până la +25 grade. Noaptea se așteaptă +15 grade Celsius.

La Bălți și la Sîngerei se așteaptă averse cu descărcări electrice, și până la +26 de grade Celsius pe parcursul zilei, iar noaptea +16 grade. La Ungheni, prognoza este similară, cu un grad mai cald pe parcursul nopții.

La Orhei și la Nisporeni maxima zilei va fi de +26 de grade, iar noaptea mercurul în termometre va indica minim +17 grade Celsius.

În capitală se așteaptă, la fel, ploi cu descărcări electrice, cu temperaturi de până la +27 de grade pe parcursul zilei și +18 grade noaptea.

La Ștefan Vodă și la Leova meteorologii prognozează precipitații, valori termice de +28 de grade Celsius pe parcursul zilei și +19 grade noaptea.

La Comrat și Cahul va fi cel mai cald. Astfel, temperaturile vor fi ziua de +28 de grade Celsius, iar noaptea se așteaptă +20 de grade.

În următoarele zile vremea se va menține ploioasă, fără schimbări semnificative.


Pub