Ultima oră! Republica Moldova trece pragul de 400 de decese, după ce alți 7 pacienți cu Covid-19 s-au stins astăzi

Ministerul Sănătății anunță astăzi, 14 iunie 2020, încă 7 decese provocate de Covid-19, în total 8 în ultimele 24 de ore și 406, de la începutul pandemiei.

Foto: UNIMEDIA

Este vorba despre o femeie de 66 ani din Chișinău, internată la data de 8 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Un bărbat de 45 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 4 iunie la Spitalul Clinic Republican, a decedat astăzi. Pacientul avea comorbidități precum cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Un alt pacient răpus de coronavirus este un bărbat de 60 ani, din raionul Cahul, care a fost internat la data 10 iunie la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, insuficiență cardiacă.

Tot astăzi s-a stins și un bărbat din Bălți, în vârstă de 70 ani. Pacientul a fost internat la data de 3 iunie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, fibrilație atrială cronică, cardiopatie mixtă.

A decedat și o femeie de 63 ani, din raionul Fălești, care a fost internată la data de 2 iunie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială.

O altă pacientă din raionul Rîșcani, în vârstă de 71 de ani, s-a stins astăzi. Pacienta a fost internată în stare gravă, la data de 12 iunie, la Spitalul Raional Rîșcani. Comorbidități: diabet zaharat decompensat formă gravă, obezitate.

La spitalul raional Cahul s-a stins astăzi, după două săptămâni de internare, un bărbat de 59 ani. Comorbidități: ciroză hepatică, pancreatică cronică.


Pub