Care este starea bărbatului salvat astăzi de sub dărâmăturile unui garaj, distrus de explozie

Bărbatul de 66 de ani din capitală care a fost salvat astăzi de pompieri și salvatori de sub dărâmături, se află în stare extrem de gravă, la Centrul Republican de Leziuni Termice (CRLT).

Foto: IGSU

„Pacientul a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, în special a fost afectată partea toracică și ambele mâini. La moment, starea pacientului este extrem de gravă”, a declarat pentru UNIMEDIA purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă (IMU), Dorina Arsene.

Acesta a suferit și diverse traumatisme, în timpul exploziei, fiind acoperit în totalitate cu bucăți din beton.

Pacientul a fost transferat pentru îngrijiri la Centrul Republican de Leziuni Termice (CRLT) al Spitalului Clinic de Traumatologie şi Ortopedie, în secțiia de combustii.

Astăzi angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au efectuat o operațiune contra-cronometru pentru a salva viața victimei.

Amintim că astăzi, 14 iunie 2020, o butelie de gaz defectă a provocat o explozie gravă în sectorul Buiucani al capitalei. Un bărbat, salvat de sub dărâmături. Operațiunea de salvare a fost efectuata prin implicarea tehnicii specializate și a utilajului pentru deblocare și descarcerare.


Pub