Încă șapte decese din cauza COVID-19. Bilanțul morților în Moldova a depășit cifra de 400

covid moldexpo (2)
Foto: Organizația Mondială a Sănătății

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea a șapte cazuri noi de deces din cauza COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova. Bilanțul persoanelor care au murit din cauza infecției a ajuns la 406 cazuri.

Decesul 400: femeie în vârstă de 66 de ani, internată în data de 8 iunie la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Decesul 401: bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 4 iunie la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Decesul 402: bărbat în vârstă de 60 de ani din raionul Cahul, internat în data 10 iunie la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, insuficiență cardiacă.

Decesul 403: bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Bălți, internat în data de 3 iunie la Spitalul Clinic Bălț. Comorbidități: edem cerebral, fibrilație atială cronică, cardiopatie mixtă.

Decesul 404: femeie în vârstă de 63 de ani din raionul Fălești, internat în data de 2 iunie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială.

Decesul 405: femeie în vârstă de 71 de ani din raionul Râșcani, internată în stare gravă în data de 12 iunie la Spitalul Raional Râșcani. Comorbidități: diabet zaharat decompensat formă gravă, obezitate.

Decesul 406: bărbat în vârstă de 59 de ani din raionul Cahul, internat în data de 1 iunie la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: ciroză hepatică, pancreatică cronică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente