La doar 7 zile de la reluarea activității, havuzul muzical de la Botanica va fi oprit

După ce, vinerea trecută, 5 iunie, havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor", din sectorul Botanica, și-a reluat activitatea, astăzi, primarul capitalei anunță că începând de astăzi, acesta va fi oprit. Decizia vine după ce numărul de cazuri de infectare cu Covid-19 a înregistrat o creștere, cele mai multe, zilnic, fiind la Chișinău.

Foto: Facebook/Ion Ceban

„Unele restricții pe teritoriul Chișinăului vor reveni dacă nu păstram recomandările. Am decis ca Havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor", sectorul Botanica să fie oprit începând cu această seară.

Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 în municipiul Chișinău este în creștere și îmi pasa de sănătatea dumneavoastră și de munca medicilor.

Cu riscul de a fi criticat, voi interveni mai drastic în anumite situații și voi cere ajutorul Ministerului de Interne, iar situațiile de încălcare care ne sunt transmise de catre cetățeni, vom interveni imediat.

Am tot venit cu mesaje de responsabilizare, dar rezultatele le numărăm la sfârșit de zi, iar datele nu sunt îmbucurătoare”, s scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei.

facebook/Ion Ceban / Sursa:facebook/Ion Ceban
facebook/Ion Ceban / Sursa:facebook/Ion Ceban


Pub