Încă trei persoane, printre care o laborantă la spitalul din Edineț, au decedat din cauza COVID-19 în Moldova. Bilanțul deceselor urcă la 398

covid medici in actiune (5)
Foto: simbol/OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță noul bilanț al deceselor din cauza COVID-19 în Moldova. Este vorba despre încă trei persoane.

Decesul 396: bărbat în vârstă de 61 de ani din raionul Ialoveni, internat la Spitalul Clinic Republican pe 16 mai. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF II, artrită inflamatorie.

Decesul 397: femeie în vârstă de 71 de ani din raionul Ocnița, internată la IMSP Spitalul Raional Ocnița pe 7 iunie. Comorbidități: limfom, hepatită virală cronică, ciroză hepatică.

Decesul 398: Tamara Gudumac în vârstă de 61 de ani, angajată în calitate de laborantă în cadrul Spitalului Raional Edineț, internată în secția de terapie intensivă a SR Edineț  în data de 5 mai cu COVID -19, formă gravă.

În total, 6 421 de persoane s-au tratat de infecție și 398 au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente