Terenurile de joacă pentru copii, dar și cele de sport din parcuri, spații verzi și curțile blocurilor vor fi închise și sigilate

Terenurile de joacă pentru copii, dar și cele de sport din parcuri, spații verzi și curțile blocurilor să fie închise și sigilate, începând cu astăzi. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Luând în considerare că numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 este în creștere pe teritoriul municipiului, în următoarea perioadă vom monitoriza strict pentru ca toate regulile să fie respectate”, a afirmă edilul.

Aceste terenuri prezintă pericol pentru sănătatea copiilor și există un risc mai mare de infectare cu coronavirus, spune Ceban.

„În ultima perioadă, aceste locuri au devenit aglomerate, iar cetățenii nu conștientizează pericolul. Rog toți părinții, dar și pe toți ceilalți, să nu rupă aceste benzi pentru siguranța dumneavoastră. Faceți plimbări în aer liber și țineți cont de toate recomandările”, a conchis acesta.

Amintim că Ministerul Sănătății a anunțat ieri cp au fost înregistrate 406 cazuri noi de Covid-19. Este un record absolut de la începutul pandemiei, în Moldova. Anterior, cel mai mare număr de cazuri a fost de 296.


Pub