Un bărbat și-a înjunghiat concubina, iar femeia a fugit la vecini. A doua zi s-a reîntors acasă pentru a consuma din nou băuturi alcoolice

Un bărbat și-a înjunghiat concubina în spate după o altercație între ei. Incidentul a fost anunțat la poliție de către primarul satului Marculeşti, raionul Florești. Cearta a avut loc la data de 11 iunie, în jurul orelor 21:00. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a IP Florești, Ina Moscaliuc.

Foto: UNIMEDIA

La fața locului, oamenii legii au constatat că la 11.06.2020, în jurul orelor 21.00, un bărbat împreună cu concubina sa se aflau la domiciliul lor, situat în satul Mărculești, raionul Florești, unde consumau băuturi alcoolice.

La un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă din cauza că femeia nu mai dorea să consume alcool. În rezultat, bărbatul a luat de pe masă un cuțit de bucătarie și a înjunghiat-o în regiunea spatelui.

Femeia a fugit de acasă și a înnoptat la o vecină, fără să solicite ajutor medical sau să sesizeze organele de drept.

A doua zi, 12 iunie, aceasta s-a întors la domicliul său, unde a mai consumat cu concubinul băuturi alcoolice.

În aceeași zi, primarul localității, aflând despre faptul dat de la vecini, a sesizat organele de drept și femeia a fost transportată cu salvarea la Spitalul Raional Florești pentru îngrijiri medicale, cu diagnoza: plagă înfiptă de cuţit în regiunea omoplatului stâng, stare satisfăcătoare.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Pub