(video) Câinele de la vamă i-a dat peste cap „businessul”. 1.000 de pachete de țigări, depistate în roata de rezervă a unui camion ce pleca în UE

Peste 20.000 de țigarete cu timbre de acciz ale Republicii Moldova au fost depistate de vameșii de la Leușeni, în roata de rezervă a unui autocamion cu semiremorcă de tip cisternă, care se deplasa spre România.

Cazul a fost înregistrat ieri, 10 iunie, la ieșirea din țară. În cadrul controlului de specialitate, vameșii au redirecționat autocamionuk spre scanare, implicând și câinele de serviciu. Analizând imaginile, angajații Serviciului Vamal au observat niște obiecte suspecte în roata de rezervă. Și câinele specializat în detectarea produselor din tutun al Vămii a reacționat la obiectul suspect.

Astfel, în urma decupării anvelopei, vameșii au extras 20.500 de țigarete marca „Marlboro”, pe care șoferul intenționa să le vândă pe piața neagră din UE.

Țigaretele au fost confiscate, iar cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.


Pub