23:58:32 28.03.2024
Stiri

DOC // TREI deputați de la Partidul Democrat NU au semnat Declarația privind condamnarea traseismului și coruperii politice, propusă de formațiunea lui Pavel Filip

Actualitate 11.06.2020 14:41 Vizualizări3987 Autor: Ziarul National
DOC // TREI deputați de la Partidul Democrat NU au semnat Declarația privind condamnarea traseismului și coruperii politice, propusă de formațiunea lui Pavel Filip Captură privesc.eu


Deputații au adoptat astăzi, cu vot unanim, Declarația cu privire la condamnarea faptelor de traseism și corupere politică. Această inițiativă legislativă a fost propusă de fracțiunea Partidului Democrat (PD), însă nu toți deputații democrați au semnat documentul.

Potrivit proiectului de hotărâre, doar 11 parlamentari din fracțiunea PD au semnat declarația în care sunt condamnate acțiunile de traseism politic în Parlament, care amplifică fenomenul corupției politice.

Citește și: Discuții APRINSE în Parlament la subiectul TRASEISMULUI politic: Lui Diacov, Dodon și Greceanîi li s-a amintit tot trecutul. „Divirgențele s-au transformat într-o geantă, iar mai apoi în kulioace”; Pentru ce ar fi „cumpărați” astăzi deputații

Documentul propus spre adoptare nu a fost semnat de Vladimir Andronachi, Eugeniu Nichiforciuc și Nicolae Ciubuc. Totuși, aceștia au votat Declarația în plenul Parlamentului.

De menționat că Declarația privind condamnarea traseismului și a coruperii politice, propusă astăzi de către Partidul Democrat, a stârnit discuții aprinse între deputați.

Aflați AICI ce acuzații și-au adus deputații.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md