Coronavirus // Președintele Adunării Naționale din Găgăuzia, testat pozitiv

Anticoruptie.md
11/06/2020
Foto: Facebook.com: Vladimir Kissa

Președintele Adunării Naționale din Găgăuzia, Vladimir Kîssa, a fost testat pozitiv la coronavirusul de tip nou. Informația a fost făcută publică de Gagauzinfo.md.

„În general mă simt bine, câteodată mi se ridică temperatura. Medicii spun că am o formă ușoară a bolii”, scrie presa din UTA Găgăuzia, citându-l pe Vladimir Kîssa.

Demnitarul a mai conctretizat că a mers să-și facă testare, după ce un membru al familiei a fost testat pozitiv la Covid-19. Acesta se tratează la domiciliu, fiind în strictă izolare. Pe data de 21 iulie Kîssa va merge la o testare repetată.

Datele furnizate de Direcția generală de sănătate și protecție socială din regiunea autonomă Găgăuz Yeri arată că până la ora actuală 770 de persoane din autonomie sunt infectate cu coronavirusul de tip nou.

 

Susține proiectul anticoruptie.md, fii Patron!

Anticoruptie.md
11/06/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii