Un tunel de dezinfecție, montat chiar în fața sediului „Apă-Canal Chișinău”. Nimeni nu intră în instituție până nu trece prin dispozitiv

Chiar în fața Centrului comercial și asistență clienți al S.A. „Apă-Canal Chișinău” a fost montat un tunel pentru dezinfecție. Astfel, fiecare persoană care intră în sediul instituției trece prin acesta. În interior, calcă pe un covor îmbibat cu dezinfectant, apoi un sistem de duze împrăștie ca un spray substanțele dezinfectante pe hainele, brațele și corpul persoanelor.

Foto: acc.md

Pentru o dezinfectare totală, persoana trebuie să stea în tunel nu mai mult de 5 secunde. Sistemul de duze pulverizează cu substanțe active ce distrug virușii și bacteriile odată ce persoana trece prin tunel.

„Pentru că problema coronavirusului persistă și ia amploare, ne-am gândit că acest dispozitiv va asigura protecția angajaților și consumatorilor și nu în ultimul rând, va fi o soluție inofensivă pentru sănătatea oamenilor”, a declarat Anatolie Lichii, director general interimar al S.A. „Apă-Canal Chișinău”.

Tunel de dezinfecție pentru angajații și consumatorii Apă-Canal Chișinău / Sursa:acc.md

De asemenea, pentru asigurarea comodității clienților, furnizorul de apă informează că toți angajații ACC sunt echipați în modul corespunzător cu măști de protecție. Accesul consumatorilor în incinta furnizorului de apă este limitat, iar la necesitate le sunt puse la dispoziție maști și mănuși. La intrarea în sediu sunt produse de igienă și dezinfecție.

În incinta operatorului, în special, în locurile unde există contact direct cu persoane din exterior, toate suprafetele sunt dezinfectate periodic și sunt puse la dispoziția clienților, dar și a angajaților, soluții de dezinfecție.


Pub