19:03:50 19.04.2024
Stiri

DOC // Socialistul Furculiță îi cere Procuraturii să identifice ANONIMUL care a făcut publice pretinsele chitanțe semnate de el pentru suma de 6,5 milioane de dolari

Actualitate 10.06.2020 13:17 Vizualizări1514 Autor: Ziarul National


DOC // Socialistul Furculiță îi cere Procuraturii să identifice ANONIMUL care a făcut publice pretinsele chitanțe semnate de el pentru suma de 6,5 milioane de dolari corneliufurculita.md

Liderul fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, îi cere Procuraturii Generale să identifice persoana care a trimis marți mai multor instituții media, inclusiv Ziarului NAȚIONAL, pozele unor pretinse chitanțe cu semnătura sa în care erau trecute sume de peste 6,5 milioane de dolari, bani care ar proveni din „kulioacele” primite de Igor Dodon de la Vlad Plahotniuc timp de câțiva ani.

„Am adresat o solicitare Procuraturii Generale să investigheze falsul răspândit în spațiul public cu pretinsele „chitanțe” de pe foițe, unde semnătura mea a fost falsificată. Sper că procurorii vor stabili cât mai repede adevărul, iar falșii pictori vor fi identificați și trași la răspundere. Lupta politică depășește deja limita legii și a bunului-simț”, menționează Furculiță, consătean și prieten cu președintele Igor Dodon.

Citește și: DOC // Materiale noi despre „kulioacele” care ar fi ajuns la Dodon de la Plahotniuc. Un MARTOR a prezentat PG chitanțe cu sume de 6,5 MILIOANE de dolari, care ar fi fost semnate de Corneliu Furculiță: „Chitanțele sunt pentru acele sacoșe”

Deputatul socialist susține că semnătura trecută pe chitanțele respective nu ar fi autentică și nu i-ar aparține.

Citește și: Furculiță RĂSPUNDE, după ce presupuse chitanțe semnate de socialist pentru suma de 6,5 MILIOANE de dolari, care ar proveni din „kulioacele” primite de Dodon de la Plahotniuc, au fost publicate: „Se termină fantezia ori la cineva arde foarte tare”

Corneliu Furculiță este acuzat că ar fi persoana ce se ocupa cu distribuirea banilor care ar fi fost primiți de către Dodon de la Vlad Plahotniuc. Cel puțin, așa susține o persoană anonimă, care ar deține chitanțe semnate pentru suma totală de peste 6,5 milioane de dolari, documente ce ar fi fost semnate de către Corneliu Furculiță. Despre aceste chitanțe a fost informat și procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

CITIȚI și Dodon se CONTRAZICE în privința imaginilor în care Plahotniuc îi întinde o pungă în care ar fi fost bani pentru finanțarea PSRM. Pe de o parte spune că imaginile ar fi TRUCATE, iar pe de altă parte confirmă întâmplarea

Anonimul speră că probele sale vor servi drept temei pentru pornirea unui dosar penal împotriva lui Furculiță și Igor Dodon.

„Înțeleg că mărturiile mele despre sursa de la care am primit documentele vor fi foarte importante pentru urmărirea penală și pentru condamnarea lor. Sunt gata să vă prezint documentele și să depun mărturii. Dar numai dacă voi fi sigur că o să să duceți urmărirea penală până la capăt și dacă voi înțelege că statul poate să-mi ofere protecție completă mie și familiei mele”, a adăugat anonimul.

PG a confirmat că pe adresa instituției a parvenit un e-mail cu chitanțele care ar fi fost semnate de Corneliu Furculiță.





Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md