Timpul Local

TRAGEDIE! Familie otrăvită cu ciuperci. Două femei au murit

Contactată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că poliția a fost alertată despre acest caz de către medicii de pe ambulanță care au fost chemați de către soțul femeii de 26 de ani.

„Cadavrul femeii de 24 de ani era în camera de baie, iar cel al mamei acesteia era culcat pe pat. Vizual asupra cadavrelor nu au fost observate careva semne de moarte violentă.La fel la domiciliu se afla și copilul minor a.n. 2017, care de urgență a fost transportat la SR Rezina, din motiv că avea vomă și convulsii, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută”, ne-a spus Bețivu.

Bețivu a ținut să menționeze că la fața locului, polițiștii au reușit să afle că, în după-amiaza zilei de ieri, membrii familiei în cauză au mers la pădure de unde au strâns ciuperci.

„Spre seară, în jurul orei 22:00, femeii de 24 de ani i s-a făcut rău și a mers în camera de baie, iar mama sa s-a culcat cu copilul în dormitor. Deasemenea în bucătărie, pe masă în farfurie şi plită în tigaie,au fost depistate ciuperci pregătite. Starea copilului este gravă, se află în comă.”, susține ofițerul de presă al IGP.

La fața locului s-a deplasat medicul legist din cadrul CML Rezina care în urma examinării exterioare a cadavrelor, nu a depistat careva leziuni corporale s-au semne de moarte violentă.
Versiunea preventivă este faptul că decesul a survenit în urma intoxicației acute, după ce ar fi consumat ciuperci.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *