Coronavirus a mai făcut 6 victime. Bilanț total - 359

Alte 6 persoane au decedat de Covid-19. Este vorba despre 4 femei și doi bărbați din diferite raioane ale țării.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 70 ani, din Ceadîr-Lunga, internată la data de 31 mai, la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga, a decedat. Victima avea și alte comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

O altă femeie de 69 ani, din raionul Fălești, internată la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Bălți, a fost răpusă de boală. Femeia avea și hipertensiune arterială, anemie cronică, obezitate, diabet zaharat.

Cel de-al treilea deces este vorba despre o femeie de 72 ani, din municipiul Bălți, internată la data de 31 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Femeia avea și alte comorbidități: edem crebral, cardiomiopatie de etiologie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Un bărbat de 65 ai, din muncipiul Chișinău, internat la data de 2 iunie, la Spitalul Clinic Republican, a decedat. Acesta avea și hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Un alt bărbat de 63 ani, din raionul Ceadîr-Lunga, internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Republican, a murit. Bărbatul suferea și de hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate morbidă.

Cel de-al 6-lea decese este vorba despre o femeie de 74 ani, din raionul Strășeni, internat la data de 28 mai, la Spitalul Clinic Republican. Victima suferea și de cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hepatită de etiologie virală, hipertensiune arterială.

Astfel bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus în țară urcă la 359.


Pub