Deputatul Angel Agache a plecat, din nou, din PD. Dumitru Diacov: A făcut afacerea vieții sale, ceilalți îl vor invidia pentru suma primită

Angel Agache a părăsit, din nou, Partidul Democrat. De această dată deputatul a aderat la grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, care a salutat această decizie. La rândul său, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, crede că la mijloc ar sta interese financiare și nicidecum viziuni politice.

Foto: UNIMEDIA

Angel Agache a mai plecat din Partidul Democrat, în anul 2008, când s-a format Partidul Liberal-Democrat. Ulterior, acesta a revenit în PD, când liderul PLDM, Vlad Filat a fost încătușat. Astăzi democratul a anunțat că pleacă, din nou, de această dată la grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu.

„Mă bucur să ne revedem în aceeași echipă pentru ca împreună să promovăm proiecte bune, care să ajute la ieșirea din crizele interminabile, generate de amatorismul guvernării actuale”, a scris Candu pe Facebook, după cererea de plecare depusă de Agache.

„Nu prima dată Angel pleacă din PD și revine. Eu cred că el a negociat până la ultima picătură de sânge și a realizat acum afacerea vieții sale. Și-a închis telefonul pentru că mulți ai lui încercau să-l convingă să nu facă asta, dar cred că ceilalți care au mai plecat acum vor fi invidioși pe suma oferită”, a declarat pentru UNIMEDIA, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Până acum, 15 deputați din Partidul Democrat au părăsit fracțiunea. 13 se regăsesc în grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, iar 2 au aderat la fracțiunea Șor.

PD a rămas cu 14 parlamentari din 29 câți a avut inițial.


Pub